Branding

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden - en ziet er ook nog beter uit...

Wil je profiteren van een nieuwe manier van adverteren op ongebruikte reclame ruimte en hierdoor een sterke indruk achter laten? Wij bieden je deze mogelijkheid! Het allermooiste is: Je beschikt al over deze advertentie ruimte. We hebben het namelijk over de electronische apparaten waar je dagelijks al gebruik van maakt. Denk aan je laptop, telefoon, mp3 speler en meer.

Hoe werkt het? Met DesignSkins®!

DesignSkins zijn vinyl stickers die per stuk worden geprint en uitgesneden. Hierdoor kan je elk product personaliseren met ontwerpen die bij je passen. Op deze manier beschik je over een compleet nieuwe manier om je boodschap over te brengen. Hiernaast zorgen DesignSkins er ook voor dat je apparaat beschermd wordt tegen krassen en viezigheid. Laptops, PC's, mobiele telefoons, rekenmachines, MP3 spelers. Van gamepads en tafels tot aan koelkasten en printers zijn te personaliseren en in te zetten als medium. Gebruik DesignSkins als sales promotie, ondersteuning van je product campagne of als merchandising tool en laat een verpletterende indruk achter bij je doelgroep. Bij beurzen, tijdens lezingen, presentaties en besprekingen. Met DesignSkins communiceer je je boodschap zonder woorden te gebruiken.
De voordelen samengevat:

  • Met DesignSkins zet je tot nu toe ongebruikte ruimte om in advertentie ruimte - efficiënt, opvallend en uniek.
  • Gebruik DesignSkins om een andere doelgroep te bereiken dan met traditionele reclame.
  • Een DesignSkin is zo te vervangen, dus actie matige uitingen zijn geen probleem!
  • Een DesignSkin haal je zonder vieze resten van je apparaat af. Wanneer dan ook!
  • Met DesignSkins verhoog je de attentiewaarde van je merk en producten op b.v. de laptops van je medewerkers.
  • Tijd speelt altijd een rol: Heb je nu een idee? Wij voeren het snel voor je uit. Binnen 2 dagen maken we de skins die je nodig hebt. Zoek je een origineel kado of een eye-catcher voor een evenement? Met DesignSkins heb je de maximale vrijheid om te doen wat je wilt!
  • Geen minimale kosten. Je hebt al een DesignSkin vanaf 1 stuk.
  • DesignSkins worden gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Aan de plak-kant van de sticker zitten zeer klein luchtgaatjes. Dit zorgt ervoor dat de stickers bubbel-vrij geplakt kunnen worden. De sticker wordt gelamineerd (mat of glaznend) en beschermd de print én het product. Buiten dat ziet de sticker er met deze laag super strak uit. DesignSkins kunnen hierdoor niet vergeleken worden met een standaard sticker. Meer hierover vind je op DesignSkins® Kwaliteit.