Een Eigen DesignSkins® Shop

Biedt DesignSkins aan in een eigen shop! Met DesignSkins biedt je stijlvolle producten aan die zo individueel zijn als de bezoekers van je site. Open nu een shop!

Met DesignSkins verkoop je een product waar je bezoekers echt op zitten te wachten.

Neem contact op via dit formulier. Uiteraard geven we je ook graag advies over de beste implementatie binnen jouw site.


   

De jury van de Print & Media Awards 2010 hebben ons partner shop programma uitgeroepen tot beste eBusiness model van het jaar.

Alle voordelen op een rijtje

Verkoop Commissie

DesignSkins Partner Shop Verkoop Commissie

Voor elke bestelling via jouw shop ontvang je een verkoop commissie van 25% van het totale bedrag van de gekochte producten! De commissie wordt automatisch bijgeschreven op je account na elke geslaagde verkoop. We maken dit per kwartaal automatisch over. Wil je precies weten wat er gebeurt? We bieden real time statistieken van je shop in de partner backend.


Shop in je eigen huisstijl

Persoonlijk Partner Shop Design

Het draait allemaal om het design! De shop wordt volledig aangepast naar je eigen huisstijl. Wij ontwerpen de partner shop op basis van de gewenste specificaties.


Ruime keuze aan Producten

Ruime keuze aan Producten

We zorgen er voor dat jij honderden producten kan aanbieden binnen je partner shop. We voeren bijna dagelijks producten toe aan ons assortiment. Het maakt niet uit of je skins voor je voor mobiele telefoons, laptops, MP3 spelers of meubels wilt aanbieden - jij bepaalt het!

Kies de producten die passen bij jouw fans, klanten of - zoals de marketeers zeggen - doelgroep.


DesignSkins zorgt voor de Klantenservice

DesignSkins Partner Shop Service

DesignSkins zorgt voor de service in jouw shop - denk aan administratie, productie, verzending en klanten service. Ook delen we tips op het gebied van marketing en product aanbod. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.


Open het contact formulierBegin nu! Kies een ontwerp of maak zelf iets met je eigen foto's, teksten en beelden.

Kies Een Ontwerp Maak Je Eigen Ontwerp